Sidor

torsdag 19 september 2013

Tävlar ut ett seminariekort!

Titta här! Visst är det ett seminariekort som ligger här och glänser och lockar. Det är ett av de kort som jag fått som bloggambassadör för Bokmässan. Ett extrakort - och det tänker jag tävla ut nu :)

Kortet gäller som inträde till mässan och seminarierna under alla mässans fyra dagar (värde 2400 kr). För att vinna det vill jag att du gör så här:

1, Följ mig på Twitter @ulejo för att inte missa några uppdateringar från mässan.

2, Ta dig en titt i seminarieprogrammet och ge mig ditt bästa seminarietips. (passa på att skaffa ett konto i Communityn också - där finns intressanta grupper och spännande bokdiskussioner).

3, Lämna ditt tips i en kommentar här på bloggen tillsammans med en e-postadress där jag kan nå dig om du vinner. Jag blir också glad om du tipsar om tävlingen på FB och/eller Twitter.

Det skulle vara roligt om kortet kom till så mycket nytta som möjligt, så jag det helst att vinnaren är någon som besöker mässan i alla fall tre av de fyra dagarna.

Eftersom det börjar närma sig mässan håller tävlingen endast på till fredag kl. 23.59 och vinnaren meddelas under lördagen.

Lycka till!

9 kommentarer:

  1. Jag skulle vilja tipsa om: Smutsig realism från Colombia, lördag 28 sep kl. 12:00 - 12:45. Jag har alltid haft och har fortfarande en förkärlek för allt som rör Spanien och Latinamerika så detta är ett måste-seminarium för mig och jag tycker att andra också ska ta sig dit. Det är alltid intressant när det handlar om realism.

    Min e-post är jenny[at]jennytranslation.com
    På twitter heter jag @knasentjej

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. Ja, man får visst inte lotta ut saker på bloggar utan det krävs något form av tävlingsmoment tydligen. Men det finns ju inte riktigt något rätt svar så därför skrev jag "tävla" ut ;)

      Radera
  3. Det är så svårt att välja ett seminarium att tipsa om bland en uppsjö av möjliga upplevelser. Programmet spänner från de allra svåraste ämnena som döden i seminariet ”På liv och död”, om att våga tro när det kan kännas som allra mest hopplöst i Martin Schibbyes och Johan Perssons seminarium om de 438 dagar de tillbringade i fängelset i Etiopien. För att inte tala om seminariet om kärleksparet som lyckades hålla kärleken vid liv genom att skriva över 1500 brev till varandra under tiden Lev Mistjenko levde under fruktansvärda förhållanden i Gulag, "Livet i Gulag". Det är inte heller långt till skratt bland seminarierna finns smått galna och hysteriskt roliga Caitlin Moran som betraktar världen på sitt alldeles egna sätt.

    Seminarieprogrammet är helt enkelt en veritabel godispåse av allsköns känslor och möten, en vinst vore en möjlighet att gå upp några kilo och komma hem alldeles mätt, nöjd och glad.

    j.k.eliasson[snabel-a]gmail.com
    JGothenburg på Twitter

    SvaraRadera
  4. Hej!
    15.30 på torsdag är ett seminarium om Familjen Bonnier och deras sex generationers makt över medier.
    Seminariet heter Lucke&Lull. Det är mitt bästa tips! Min e-post är petra@picha.se!

    :)

    SvaraRadera
  5. Hej, jag tipsar om det här seminariet! Det är ett av jättemånga som jag själv skulle vilja gå på :)Jag följer din twitter och jag delar utlottningen på min fb :) Vänliga hälsningar Linda Åkerström linda@lindaakerstrom.se Jag är också med i ett par communityn.

    Lustfylld läsning för nybörjaren, nu och då torsdag 26 sep kl. 12:30 - 12:50 Vad är viktigast att tänka på när man riktar sig till nybörjarläsaren? Vad utmärker en riktigt bra bok för någon som nyss knäckt läskoden? Författarna Magnus Ljunggren och Lin Hallberg berättar hur de tänker när de skapar sina böcker. I samtal med Bonnier Carlsens litterära chef Eva Dahlin. - See more at: http://www.bokmassan.se/sv/program/arets-program/?eventid=12372#sthash.TaReWq9L.dpuf

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Det här är ett rop på hjälp! jag heter Karin och är sjutton är, det här seminariekortet söker jag inte åt mig själv, utan åt min mamma.
    Bokmässan och seminarierna är det bästa hon vet, men ett seminariekort kostar ju mycket.
    De senaste åren har mamma (snart femtio år) skrivit in sig som student på GU på en massa märkliga kurser så att hon ska kunna ta del av studentrabatten, vilket visar hur långt hon är villig att gå för denna fyradagars-upplevelse. Det här är ju, tycker jag, på gränsen till att stjäla och långt ifrån moraliskt rätt. Av den anledningen vore det skönt att få slippa skämmas i år.

    Jag skulle vilja tipsa om seminariet kroppskontroll som alltid är ett relevant ämne. Dessutom är moderatorn Johanna Koljonen jättebra! seminariet går av stapeln på lördag klockan tre!

    karin00sjostedt@gmail.com
    @Karinsj0stedt

    SvaraRadera
  7. Hej Västmanländskan!
    Såklart jag vill vara med i denna finfina tävling! Har redan lagt om semester, så du kan räkna med mig alla fyra dagar på mässan. Mitt bästa seminarietips är "Bilderboken-en samhällsanalys i tittskåpsformat" (fredag 11:00-11:45). Pija Lindenbaum samtalar med ett gäng andra personer om bland annat genusperspektivet. Spännande!
    Pija har ju skrivit och illustrerat böcker som Else-Marie och småpapporna samt Britten och prins Benny, En personlig favorit!
    Förhoppningsfulla Hälsningar!

    Jag följer och har tipsat på twitter.
    Min mail är malin.elisabet.arvidsson@gmail.com.

    SvaraRadera
  8. Oj! Det här var verkligen i sista stunden, vilken tur!
    När jag gick hem från jobbet idag och såg bokmässans flaggor vid korsvägen, så fick jag lite feber. Resfeber.
    Det är ju inte ens en vecka kvar. Åh som jag längtar! Bokmässan och seminarierna är en av årets absoluta höjdpunkter och verkligen behövligt när vardagen är full av dagishämtningar och läxhjälp. Missförstå mig inte, men ibland behöver man en liten paus från att vara mamma, och istället bli inspirerad av alla dessa fantastiska föreläsare som ger mig kraft, energi och glädje.

    Ett seminarium som jag ser fram särskilt mycket mot är Johan Theorins på lördag klockan elva. Titeln är "Ett kusligt sommarparadis". Flera av Theorins historier utspelar sig i Djupvik på norra Öland, helt nära ett hus som vi hyrde förra sommaren.
    Författaren har ett fint, lite poetiskt språk och hans berättelser gränsar till det övernaturliga. De är skönt befriande från blodiga våldsskildringar, men man kan ändå känna doften av det Öländska allvaret. Gå dit och lyssna så kanske vi ses!

    Håller tummarna för vinst gör tina.sb.andersson@gmail.com

    SvaraRadera