fredag 14 juni 2013

Trevlig post


Fredagen kom med trevlig post! Två bokpaket och tidningen Books & Dreams.

I paketen låg flera rec.ex. från Bazar förlag och en bytesbok från Facebook-gruppen Läs-byt! (fantastiskt bra - gå med i den!).

Glad fredag!

5 kommentarer:

  1. Bokpaket är alltid kul att få!

    SvaraRadera
  2. Visst är det som en "Lill-jul" när man får sina bokpkt! Jag som är hemma på dagarna pga. min rygg o förtidspens. har t.o.m gjort ett avtal med min brevbärare att han bara ringer på hos mig o lev. dem direkt i stället för att behöva skicka maken till ICA el. en sk. närbutik som kan ligga i en annan del av kommunen.

    Jag såg ditt inlägg om ditt lager av sommardeckare o det var några jag själv ska kika närmare på o då undrar jag vad du tycker om mitt inlägg http://www.pockethexorna.blogspot.se/2013/06/topp-5-danska-deckare.html o min topp 5 lista. Håller du med el. har du några andra förslag?

    Kramis från en Pockethexa som fortfarande lider extra mycket av mitt smärtskov som inte vill ge sig...det brukar aldrig komma på sommaren annars utan bara på vintehalvåret så det känns extra <:-(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är härligt! Tråkigt att du har ont, men bra att du har en bra "deal" med brevbäraren. Jag ska titta på din lista.
      Sköt om dig - kram!

      Radera