måndag 14 december 2015

Tack till min hemliga bokvän


Nej, jag kunde inte hålla mig utan öppnade - det väldoftande - paketet direkt och fann detta härliga. Inte mindre än tre böcker och en massa roliga små saker.

Böckerna:
"Champagne på skånska" av trion Carnehult/Bruce/Holm
"Förbjuden frukt" av Sarah Addison Allen
"Barnbruden" av Anna Larstadius Larsson

Den första har jag tyvärr redan läst, men kanske tänkte min bokvän att den skulle passa fint till min feel good-läsning i december och det var ju helt rätt tänkt. Men det gör nog den andra boken också. Det är en helt ny författare för mig och boken beskrivs "som Joanne Harris i sydstatsmiljö" - spännande!
Den tredje boken är jag lite extra glad för för den har stått på min "att läsa"-lista länge.

Och så det doftade Earl Grey-teet (min favorit), en söt syltburk, lyxlakrits (mums), choklad, hårvårdsprodukter i praktiska små förpackningar, ett fint bokigt bokmärke och en julhälsning. Stort och varmt tack!

Vem min hemliga bokvän är? Det har jag faktiskt ingen aning om! Den enda ledtråden är att teet är inhandlat i Karlstad ...

2 kommentarer:

 1. Hej! Roligt att paketet kom fram så snabbt! Men så synd att du redan läst den ena boken. Jag sökte på din blogg men måste ha missat den... Du får ge bort den till någon!
  Svårt med ledtrådar... Jag gjorde ett par boklöss på julkortet, men att dra det till Boklusens bokblogg är inte så lätt. Ha en riktigt god jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen fara, jag kan säkert hitta någon som får glädje av den. Och de andra böckerna var ju toppen! Tack igen för omtänksamt paket. En riktigt god jul till dig också. Kram!

   Radera