torsdag 21 november 2019

Födelsedagsutlottning!


Bloggfödelsedag firas som sig bör med en liten utlottning!

I potten ligger ett presentkort på 100 kr på Pocketshop, två Non-Nobel prize-chokladkakor och ett bokmärke.

För att tävla vill jag att du kommenterar här på bloggen och tipsar om en bokbloggare som fortfarande är aktiv och som jag borde följa.

Jag lottar en vinnare imorgon (fredag) kväll. Lycka till!

Update: Tack för fina tips och förlåt mig för sent tillkännagivande av vinnare. Ibland blir saker och ting inte som man tänkt, och den här helgen blev det inte. Jag lät en digital slumpgenerator avgöra vinnaren och säger grattis till Mia Eggiman! Mejla din adress på vastmanlandskan [at] gmail.com, så kommer vinsten!

7 kommentarer:

 1. Bokföring enligt Monika bokslut.blogspot.com har jag följt sen jag började blogga. I januari firar jag förhoppningsvis 9 år!

  SvaraRadera
 2. Grattis igen och vilken trevlig vinst. Det är tyvärr rätt många som slutat blogga men jag kan tipsa om Vargnatts bokhylla.

  SvaraRadera
 3. Grattis. Jag har precis börjat skriva och tipsa om böcker men på instagram. Jag behöver lite följare så jag tipsar om mig själv stinas_boktips ������

  SvaraRadera
 4. Jag vill tipsa om en blogg som jag tycker om: Punktslut
  https://punktslut.blog

  SvaraRadera
 5. Grattis till bloggen! Helt emot Jantelagen kommer jag tipsa dig att följa min blogg - precis som din så vilar min lite då och då men om jag tipsar om den nu så måste jag ju också se till att uppdatera den 😉 HTTP://Whatyoureadin.blogspot.se

  SvaraRadera
 6. Update: Tack för fina tips och förlåt mig för sent tillkännagivande av vinnare. Ibland blir saker och ting inte som man tänkt, och den här helgen blev det inte. Jag lät en digital slumpgenerator avgöra vinnaren och säger grattis till Mia Eggiman! Mejla din adress på vastmanlandskan [at] gmail.com, så kommer vinsten!

  SvaraRadera
 7. Men oj så roligt, ska mejla direkt..😀

  SvaraRadera