torsdag 18 juli 2013

Prästens lilla flicka

Den här boken fick jag skickad till mig direkt av författaren Susan Casserfelt som har givit ut boken på eget förlag och arbetar hårt med att marknadsföra den och använder sociala medier mycket för att nå ut.

Prästens lilla flicka den första i en serie om åtta böcker med polisaspiranten Kajsa Nordin i huvudrollen.

När den 16-åriga Josefin inte kommer hem efter sin sånglektion börjar Örnsköldsvikspolisen att undersöka försvinnandet och otrevliga familjehemligheter kommer långsamt fram i ljuset. Josefin, den kända konstnären Zeta och den unge invandrarkillen Faraz - alls öden hänger samman och det blir upp till Kajsa Nordin att lista ut hur.

Lägg sedan till Kajsas eget privatliv och du får en intressant och spännande deckare som bjuder på flera överraskningar. Som alltid när barn far illa blir jag väldigt illa berörd, så den som är känslig för berättelser med sådana inslag ska kanske undvika just den här boken. Men är man sugen på en ruskigt spännande deckare så är detta ett bra tips!

Prästens lilla flicka
Författare: Susan Casserfelt
ISBN: 9789163726712
Förlag: Bars & Tone (2013)
Finns t.ex. hos Bokus eller Adlibris

2 kommentarer:

  1. Låter som något för mig. Men håller med om att det blir jobbigt när barn är inblandade. Men det är ju alltid kul med nya författare :)

    SvaraRadera