onsdag 15 mars 2017

Utlottning av boken Hallahem - Striden i skogen

Jag har precis läst ut sista delen i serien Hallahem och tro mig när jag säger att Striden i skogen av Susanne Trydal och Daniel Åhlin är riktigt, riktigt spännande! Mer får jag inte säga förrän på bokens recensionsdag den 21 mars.

Men jag har fått ett extra ex av boken från Hoi förlag som jag har det stora nöjet att få lotta ut till er bloggläsare.

Det kräver en enkel motprestation - du lämnar helt enkelt en kommentar här på bloggen och berättar vad de tidigare böckerna i serien heter. Bland dem som kommenterar med rätt svar lottar jag en vinnare den 21 mars i samband med att recenserar boken. Glöm inte att ange en e-postadress så att jag kan nå dig om du har tur och vinner boken.
Lycka till!

Update: vinnare av boken, när lotten fick avgöra, blev Midnattsord. Grattis!

7 kommentarer:

 1. Vill så gärna läsa denna bok! Älskade de två första som heter Staden under berget och Sveket vid sjön. Nu ska jag hålla tummarna för att jag för en gångs skull faktiskt vinner! Min email är midnattsord at gmail.com

  SvaraRadera
 2. Staden under berget och Sveket vid sjön

  SvaraRadera
 3. Vår tolvåring har precis läst ut vårt exemplar av Striden i skogen och saknar både karaktärerna och hela serien. Själv skall jag först läsa ut Anyurus bok, sedan är det dags för Hallahem för mig också.

  SvaraRadera
 4. Staden under berget och Sveket vid sjön, väldigt fin framsida till alla böckerna. Håller tummar och tår. Min mejl är eggetbok@gmail.com 👍🏻

  SvaraRadera