lördag 5 januari 2013

Tips: Bokon

En ny e-bokhandel har öppnat och alla som registrerar ett konto får en gratis e-bok av Henning Mankell. Fler böcker finns till bra kampanjerbjudande nu vid nyöppningen. Värt att kolla in för den som gillar att läsa e-böcker eller lyssna på ljudböcker. Klicka in er på Bokon på nätet eller ladda ner appen.

2 kommentarer:

 1. Hallå Västmanländskan får börja med att be om ursäkt för att jag inte har hört av mig tidigare. Börjar med att grattulerar till ambassadörsposten på bokmässan, det är verkligen ett kul uppdrag om man nu inte har något emot att få hem en massa böcker o få gå på releaspartyn mm. Hade jag något med din ansökan att göra? Vore kul om jag var en inspiration till att söka "posten". Tyvärr kunde inte jag vara med på vårt upptaktsmöte i feb. då det är min sämsta tid med mycket värk o svårt att resa med husbil under snöstormarna...
  Men till min glädje var det ändå många på mässan som ändå kände igen Pockethexan från året innan då jag var en ambassadör. Jag ska logga in på bokmässans sida o bli vän med dig där för jag har tänkt att bli mer aktiv...om nu inte den där f.b. ryggen/bäckenet sätter helt stopp för mig den här vintern också.

  Ska även tacka för ditt inlägg som jag har lagt ut hos mig http://pockethexorna.blogspot.se/2012/12/arets-sista-recension.html
  synd att du redan hade läst hexpocketen jag skickade till dig o jag försökte leta i din "dehärböckernaharjaglästlista" som du har på din blogg o tyckte inte att den fanns med där.

  Kramis från Pockethexan själv som hoppas att jag snart får läsa din väninnas kommentar om samma hexpocket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Och tack! Jag kan nog inte ensam ge dig "äran" av att ha inspirerat mig att söka, det var nog alla bloggambassadörer sammantaget ;)
   Det vore väldigt trevligt att bli vän med dig på Bokmässans community.

   Tyvärr var det så länge sedan jag läste boken och då hade jag ännu inte börjar lista dem. Men valet var bra på så sätt att jag tycker mycket om historiska romaner och goda berättelser.

   Hoppas att du håller dig på benen, så att säga ;)
   Kram!

   Radera