torsdag 3 oktober 2013

Fem om dagen

Ni som följer mig på Twitter har sett att jag tjatar om att jag har kommenterat på fem bokbloggar varje dag. Det är mitt eget löfte till mig själv. Sedan jag började twittra har jag nämligen kommit på mig själv med att jag läser färre blogginlägg och att jag är usel på att kommentera. Jag tycker att jag följer med på bloggarna, men i själva verker följer jag med bloggarna på Twitter och inte så mycket mer än så.

På bokmässan pratade jag med några fellow bokbloggare och de höll också med om att deras bokbloggskommenterande höll på att dö Twitterdöden.

Men vi gillar ju kommentarer - eller hur? Så ut där och läs och kommentera. Fem om dagen - det räcker långt!

11 kommentarer:

 1. Det kanske man själv också borde pröva! Det är ju himla trevligt egentligen :)

  SvaraRadera
 2. Fem om dagen låter trevligt. Är jätte dålig på att kommenterar... kanske ska börja med fem i veckan och ta det från där?! :)

  SvaraRadera
 3. 5 om dagen borde man ju klara av. Jag antar utmaningen.
  Ha en skön söndag
  Kram Cissi

  SvaraRadera
 4. Jag följer en del bokrelaterat på Instagram men Twitter har jag inte satt mig in i hur det fungerar.. Tycker det vore hemskt synd om bloggkommentarerna dog ut! Försöker alltid att lämna några kommentarer hos olika bloggar varje gång jag läser via datorn - däremot är jag sämre på att kommentera om jag läser via mobilen eller paddan..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt. Jagh läser oftast på mobilen och där är det så krångligt att kommentera.

   Radera