söndag 10 mars 2019

Månadsammanfattning: januari och februari 2019

Ja, som ni vet började jag på nytt jobb i början av året. Fantastiskt roligt, men väldigt tröttande att lära sig massor av nya saker. Lägg därtill en hel del resande mellan Stockholms- och Malmökontoret. Det har inneburit att jag i viss mån har kunnat upprätthålla lästakten, men min hjärna har inte klarat av att formulera sig särskilt väl här på bloggen. Men nu känns det lättare och jag börjar bli piggare i huvudet, så jag hoppas på att komma igen ganska snart. Så här såg i alla fall läsningen ut i januari och februari.

Januari
Förälskad i trubbel av Sarah Title
Trädet och vinrankan av Dola de Jong (månadens språk)
Midsommar med herr Laakso av Kjell Westö (novell)
Ulrike och freden av Vibeke Olsson
Ulrike och kriget av Vibeke Olsson (hyllvärmare)
Britt-Marie var här av Fredrik Backman (hyllvärmare)
Evelyn Hugos sju äkta män av Taylor Jenkins Reid
Nora eller Brinn Oslo brinn av Johanna Frid
Bränn alla mina brev av Alex Schulman
Damen som köpte en buss och bara drog av Judy Leigh
Det växte ett träd i Brooklyn 2 av Betty Smith
Felsteg av Maria Adolfsson

Februari
Minifakta om kattungar och Minifakta om hundvalpar av Ann-Charlotte Ekensten
Bokhunden Edgar och mysteriet med samlarkortet av Ingrid Jönsson
Regn av Josefine Klougart (novell, månadens språk)
Siri av Lisa Hågensen
Rut flyttar ut av Ola och Evalotta Belin
Jag är inte sjuk av Sara Bergmark Elfgren och Sara Fröhlich
Mai betyder vatten av Kayo Mpoyi
Jag kan inte sluta gråta av Anne Liljeroth
Omvägen av Gerbrand Bakker
Xirianas gåta av Joseph Davis
Om allt vore annorlunda av Sanna MacDonald
Ärr av Audur Ava Olafsdottir

3 kommentarer:

 1. Det där med att börja ett nytt jobb tar verkligen musten ur en. Jag har så smått börja hämta mig och jag började det nya jobbet för snart ett år sedan :)

  SvaraRadera
 2. tyckte om Ärr, Evelyn Hugos sju äkta män, Bränn alla mina brev

  SvaraRadera
 3. Under de senaste två veckorna läste jag en kommentar från online blogg webbplats som räddade mitt äktenskap från skilsmässa, verkligen information är kraftfull. Jag hade god avsikt att dela med dig om min personliga livserfarenhet i min äktenskapsaffär. Min man skilde mig senast 2 år, han flyttade ut för att träffa en annan kvinna, jag grät varje kväll när jag kommer ihåg min dotter frågar mig när kommer pappa att komma tillbaka hem till middag ikväll! jag älskar min honom så mycket och vi har en tjejflicka på 6 år gammal. jag kontaktar så många stavningskastare förra året ingen kunde ta tillbaka min man, de alla krävde mycket pengar från mig, jag gav upp på kärleksspell till förra veckan, jag gick för att besöka min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar mitt hjärtesmärta till min vän Michelle, hon uppmanade också mig att kontakta kommunikation med samma Spell Caster Dr.oduduwa, jag läste om honom online bloggkommentar, som har en stavning magisk kraft för att få tillbaka älskling man Hem. Min man var under en ond spell från en annan kvinna som hävdar att de daterades tillbaka i högskolan, hon övertygade om att min man skulle skilja mig. Min man Anders kom tillbaka hem till mig bara igår och grät att han var ledsen för skilsmässa mig, han beklagade och sa att han inte hade rätt sinnen. Det är sant att min man var under en ond spell från en annan kvinna för att hon hävdar att min man daterade henne innan hon blev gift med mig. Dr.Oduduwa hjälper mig att lösa mitt äktenskapsproblem. ikväll, jag och min man med vår dotter, äter middag tillsammans i storsäljare. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta DrOduduwa love spell powers.
  Dr.Oduduwa försäkrade mig att han kan hantera sådana problem;
  - Ljusstearinljus Kärlek stavar till Ta tillbaka ex-make / ex-wife
  - Honey Spell för att sluta fuska och sluta ligga i ett förhållande
  - Fredkärlek Stavning böner för att komma tillbaka Stolt på ditt förhållande - Stava bönskrafter om du vill föda din egen bebis - Vit magisk stavning för att stoppa skilsmässa / separationsstavning. - röda stearinljus stavar böner för att få betalt tillbaka förlorade pengar. - Lycka stava charm för att locka kärlek och lita på relationen. - stava böner för att få snabb jobbpromotion på arbetsplatsen. - Undersökningsframgång bra lycka Stava. - Finansiella affärer framgång genombrott stavning böner. Kärlek Stava att locka uppmärksamhet och respekt,
  - Traditionella rötter och örter för att läka blodcancersjukdomar, bota till högt blodtryck och andra kroppssmärtor. Sedan min kommunikation med Dr.Oduduwa verkar han vara som en far till mig. Jag uppskattar hans råd och visdomsord som såg mig igenom.
  Jag rekommenderar verkligen DrOduduwa Love Spell Caster, om du har liknande problem med äktenskapsrelationer, skicka ett e-postmeddelande för att kommunicera med Dr.Oduduwa för en snabb brådskande lösning för att ta tillbaka ditt förlorade kärleksförhållande: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  WhatsApp nr: +79268011965

  SvaraRadera