torsdag 14 februari 2013

Hjärtligt bokbord på jobbet

4 kommentarer:

 1. Vilket trevlig jobb du har där man gör en sådan här sak...delar med sig av sina kärlektspocketar, det är himmelriket för en Pockethexa!!!

  Kramis från Pockethexan själv som undrar hur det går för Pockethexan Västmanlänskan? o så vill jag säga Grattis till att du har blivit årets ambassadör (hade jag någon inblandning i det som inspiration alltså?).

  Jag har en känsla att jag har ställt de här frågorna tidigare, men du kanske brukar svara på din egen blogg istället för hos frågeställaren? Lite synd för det e så svårt att komma ihåg vart man har skrivit sin fråga när man gärna vill höra svaret.

  Kramis igen från en annan ex.Västmanlänska!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är trevligt. Det är jag som pockethexar lite på jobbet. Jag har ansvar för en bokbytarhylla och försöker att få lite snurr på böckerna på olika sätt.

  Tack igen för grattiset. Ja, du har ställt frågan tidigare och jag svarade då att det inte var du ensam som var inspirationen, utan alla bokambassadörer. Och du har rätt att jag brukar svara på min egen blogg. Lite dumt kanske - jag får svara på båda ställena kanske.

  Min hexpocket "redovisade" jag ju precis innan jul och lämnade sedan vidare den till en kollega, som jag vet håller på att läsa den just nu.

  Kram!

  SvaraRadera