lördag 3 februari 2024

Just nu i februari 2024


Idag skulle jag egentligen ha varit i Varberg på läsretreat, men en envis influensa satte stopp för de planerna. Istället får jag kurera mig här hemma och försöka göra det bästa av det. 

Men, det är den första lördagen i månaden och innebär i alla lägen en "just nu"-enkät här på bloggen. Den är ett arv från forna Kulturkollo och alla som vill är välkomna att svara på frågorna på sin blogg eller Instagramkonto. Du hittar svar på frågorna också hos mina fd. Kulturkollo-kollegor Och dagarna går och Enligt O.

Just nu läser jag: Jag har precis läst ut Om uträkning av omfång 1 av. Solvej Balle, lite efter alla andra, och är lika imponerad som alla andra. Så jag hämtar andan lite efter den innan jag väljer nästa bok. Kanske blir det Stacken av Annika Norlin eller Innan fåglarna vänder åter av Merja Mäki.

Just nu lyssnar jag: som vanligt helst på tystnad och fågelkvitter

Just nu tittar jag: på kändisdokumentärer tydligen, först om David Beckham, sedan om Robbie Williams och nu senast den som handlar om inspelningen av Live Aid-låten We are the world.

Just nu längtar jag: efter att bli friskt. Jag nöjer mig med det.

Just nu njuter jag: kanske inte så värst av något här i sjuklägret. Inte ens kaffet smakar gott. Men jo, jag njuter av att det är tulpansäsong och att ha en färgsprakande bukett på köksbordet varje dag.


Jag passar på att be om ursäkt för att jag är så dålig på att svara på kommentarer här på bloggen. Jag gör nästan allt från telefonen nuförtiden och det har inte gått att svara på kommentarer på Blogger på hur länge som helst. Men jag läser och uppskattar alla kommentarer.

3 kommentarer:

  1. Kändisdokumentärer alltså? Jag visste nog knappt att de fanns. Tråkigt att du missade Varberg, men hoppas du blir frisk snart.

    SvaraRadera
  2. När jag blir sjuk lägger jag alltid ner kaffedrickandet. Att jag tar upp det igen är ett tecken på att jag är på bättringsvägen. Jag kan bara svara på kommentarer via Jetpack på mobilen, alltså andra wp-bloggar. Men jag bloggar fortfarande via datorn, tycker det är bekvämast.

    SvaraRadera
  3. Härligt med resa i tiden till 2014 också;) Hoppas du är frisk nu.:)

    SvaraRadera