onsdag 24 augusti 2011

Så kan det gå!

Fick ett tips av Amy och vips så hade jag klickat hem The Hunger Games (alla tre delar) och den senaste Sookie Stackhouse-boken.

7 kommentarer:

 1. Varsågod. ;-)
  Själv har jag Hungerspelen på svenska (alla tre) men ångrar det nästan. Hade hellre velat ha de på orginalspråket. Men men....
  Har läst den första och gillar starkt!

  SvaraRadera
 2. Sådana tips är ju livsfarliga. ;-) Bäst jag undviker...

  SvaraRadera
 3. Ooooh, The Hunger Games! Så bra så bra så bra.
  (Inte för att man ska trissa upp förväntningar såhär egentligen. Men de är bra.)

  SvaraRadera
 4. Amy ;-D

  Malin - eller hur???

  Chlott - då har jag något att se fram emot.

  SvaraRadera
 5. Har dom 5 första av Sookie på svenska men det värkar inte komma mera, undra om man skulle ta dom andra på engelska. Har ju läst alla twilight på engelska tror du det är så mycket svårare?.

  SvaraRadera
 6. Och apropå dina böcker - Hungerspelen är ju grymt bra, men tyvärr har jag bara läst just den första delen. Påbörjade tvåan men orkade inte riktigt. Kan ha att göra med en graviditet. ;-) Sookie har jag också bara läst en, av ngn anledning. Jag tror att jag blev lite mätt på True Blood. Det blev lite väl intensiv kärlek från min sida ett tag.

  BORDE egentligen beställa lite engelska böcker för nu var det ett tag sen det blev ngt läst på engelska här hemma. Men först måste jag plöja alla redan olästa böcker som finns i högar här hemma: :-D

  SvaraRadera
 7. Hanna - det är lite svårare engelska (de är ju skrivna för vuxna), men jag tror absolut du fixar det. Du kan ju låna en av mig och testa.

  Malin - alla verkar gilla Hungerspelen, så jag ser fram emot att läsa dem.

  SvaraRadera