lördag 17 december 2011

Julklappspåsen

Nu har innehållet i den gröna julklappspåsen legat i garderoben och retats varje gång jag öppnar dörren. Något paket har jag tjuvöppnat när jag verkligen har behövt det ;) Igår kom en direkt uppmaning från min hemliga bokvän om att öppna ett specifikt paket och sedan gick det ju bara inte att hålla sig längre!

Här ser ni hela det fina innehållet. Böckerna är Att rosta bröd av Roger Rosenblatt, Mirakel av Renate Nedregård (både titlarna och författarna okända för mig - kul) och en lättpocket som heter Rolands resa av Pamela Jaskoviak. Dessutom en söt pekbok till lille N (får man anta). Paketet som skulle öppnas igår var mattidningen och dessutom fanns det i den gröna påsen ekologisk lakrits, väldoftande te, filmen Walk the line, söta julservettet och ett julkort med en hälsning från min hemliga bokvän.

Den uppmärkesamme ser att påsen med chokladpraliner saknas (mums!). Likaså fanns där en kaka Geishachoklad som var räddningen en kväll i förra veckan ;)

Varmt tack till min hemliga bokvän för ett verkligt härligt paket! Det gjorde mig mycket glad.

Jag känner mig också tämligen säker på att min bokvän är Boktokig. Kan det vara så?

4 kommentarer:

 1. Vilket underbart paket :) och filmen Walk the line är kanonbra :)

  SvaraRadera
 2. Ja, det var jag! Vad roligt att du blev glad! jag hoppades att du skulle bli det! Nu känner jag mig glad och nöjd!!! :)

  SvaraRadera
 3. Åh, vilket härligt paket! :-)

  SvaraRadera
 4. Ja, det var verkligen ett härlligt och omtänksamt paket.

  SvaraRadera