fredag 2 december 2011

Veckans bokbloggsjerka

Dags för bokbloggsjerka igen. Veckans fråga:

Hur får du tag på dina böcker? Köper du eller lånar du dem? Finns det någon internetbokhandel som du anlitar oftare än andra? Kort sagt: beskriv hur du får tag på dina böcker som trängs i bokhyllan och som gör allt för att fånga ditt intresse.

Oftast så köper jag dem. Oftast i pocket. Oftast på den lokala Akademibokhandeln eller Åhléns. Oftast när det är ett "tag 4 betala för 3"-erbjudande.

Men jag handlar även på Pressbyrån och ICA:s pockethylla när behovet är akut. Ibland via nätet (oftast Bokus) om det är någon bok jag inte kan vänta på tills den kommer i pocket eller om det är någon titel som jag vill ha inbunden till "samlingen". Förr i tiden var jag en trogen biblioteksbesökare. Nu är det oftast barnböcker som får följa med hem från bibblan.

3 kommentarer:

 1. Jag kan nog faktiskt tänka mig att handla böcker varsomhelst. Bara det är något jag vill ha till ett överkomligt pris :)

  SvaraRadera
 2. Jeg køber ikke så mange helt nye bøger. De er jo som regel dyrere lige når de kommer ud.

  Fint er det jo at man kan købe bøger alle vegne nu, men jeg vil nu helst købe dem i en hyggelig, fed, sej, fantastisk boghandel.

  SvaraRadera
 3. Monika - inget går upp mot ett bokfynd ;)

  Biblofilter - försökte kommentera hos dig, men det gick inte:( Jag har inte utforskat de danska antikvariaten trots att jag bor så nära. Tror att det måste bli bättring och nu har jag ju fått bra tips. Tack :)

  SvaraRadera