lördag 26 maj 2012

Min skörd

Skörden på bokbytet på jobbet blev bra ;)
Och jag lämnade fler böcker än jag tog med mig hem. Det känns också ganska bra.

4 kommentarer:

 1. Två av böckerna har jag i alla fall läst (den näst nedersta ser jag inte vad det är för någon). Edward Finnigans upprättelse är en stor favorit. Det som ögat ser minns jag inte så bra längre. I en klass för sig skulle jag gärna läsa.

  SvaraRadera
 2. Aha, då valde jag bra.
  Den understa heter Två husvagnar av Marina Lewycka.

  SvaraRadera
 3. Edward Finningans upprättelse är en helt fantastisk bok. Jag tänker fortfarande på den, då och då. De andra böckerna känner jag inte till.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar Curtis Sittenfeld; faktiskt pga språket. Jag brukar ju annars läsa böcker för ren underhållning och inte vara så intresserad av annat än handlingen. Men Sittenfelds böcker har ett språk som tilltalar mig och jag har läst de tre böcker som är översatta till svenska. Den sista var delvis en biografi om Laura Bush och var även den bra. Jag har även läst alla böcker av Roslund och Hellström; den här boken har ju ett tydligt budskap och är inte bara en deckare; vilket faktiskt gjorde att jag tyckte att den inte var lika bra som de andra men fortfarande bra! Jag köar för den senaste boken på biblioteket och hoppas få den innan semestern. Åsa Nilsonne har jag flera böcker av hemma men inte hunnit läst några; hon är en mkt bra föreläsare (har haft henne flera ggr under min utbildning) så det ska bli spännande att höra vad du tycker om boken. Trevlig läsning!

  SvaraRadera