lördag 6 mars 2021

Just nu i mars

I gammal god Kulturkollotradition betyder första månaden i mars ett "just nu"-inlägg. Du hittar inlägg hos Och dagarna går, Enligt O och Fiktiviteter. Och kanske blir du också sugen på att svara på frågorna?

Just nu läser jag inte så mycket för jag är så galet trött. Jag som alltid brukar läsa en lång stund i sängen innan jag somnar slocknar numera nästan på direkten. Men några sidor då och då blir det i "En annorlunda allians" av Julia Quinn, första delen i romance-serien "Familjen Bridgerton. Det är ungefär så tung litteratur jag orkar med just nu. Men jag läser också en riktigt bra barnbok för min son - "Nattkorpen" av Johan Rundberg. En deckare i historisk miljö med en riktigt cool tjej som huvudperson.

Just nu lyssnar jag i andra hand när barnen kör Mello-låtar om och om igen på sina enheter.

Just nu tittar jag på "Vad som än händer" på Netflix. Helt ok så här långt.

Just nu längtar jag efter en av mina bästa vänner som har det tufft just nu. Jag önskar att vi kunde ses och att jag kunde hjälpa henne på olika sätt. Men många mils avstånd och pågående pandemi är emot oss.

6 kommentarer:

 1. Mellolåtar ja. Ser gärna på Mello, men att höra låtarna i andra hand är jag glad att jag slipper.
  Jag deltog också idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du också svarade på just nu-frågorna!
   Ja, jag kan nog tycka att det räcker att se programmet ;)

   Radera
 2. Jag hänger så dåligt med i mello men det här året har jag iaf hört några bidrag. Andra chansen känns dock lite avslaget, får kolla finalen!

  SvaraRadera
 3. Mina barn har gett upp mello för många år sedan. Skönt kan jag tycka. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är i det stadiet att vi väldigt sällan hittar något som båda barnen vill titta på, så vi nöjer oss med det vi kan få för att få lite familjemys :)

   Radera