lördag 5 februari 2022

Just nu i februari 2022

Just nu befinner jag mig på ett hotellrum i Varberg där jag tillbringar en läshelg i sällskap med ett gäng andra bokälskande människor för en helg i bokens tecken. Vi läser böcker och pratar om böcker. Det blir pocketbyte och god mat och dryck. Men det är också första helgen i månaden och alltså dags att kolla det kulturella nuläget med en liten enkät. Du hittar svar på frågorna också hos Och dagarna går,  Enligt O och Fiktiviteter. Svara gärna själv också!

Just nu läser jag Väderfenomen av Anna Fock och Små glädjeämnen av Clare Chambers. Men jag är också sugen på att börja på Nina Wähäs nya bok Babetta som jag köpte igår på den lokala bokhandeln.

Just nu tittar jag på Station Eleven, filmatiseringen av boken av Emily St John Mandel, men min man. Och så ska jag jag se säsong två av Sweet Magnolias som precis hade premiär på Netflix.

Just nu lyssnar jag på Minnet av ett hav av Laleh.

Just nu längtar jag fortfarande efter de kulturevenemang (en konsertversion av Kristina från DuvemålaRain Main med Jonas Karlsson och Robert Gustavsson och Jesus Christ Super Star med Peter Jöback och Ola Salojag har bokat in i vår. De blev framflyttade, men nu känns det som att det är stor sannolikhet att de blir av! Ja, och lite vårväder hade ju inte heller varit dumt.

1 kommentar:

  1. Jag måste nog spana in Station Eleven, den syns lite här och var. Själv får jag börja längta efter nästa tillfälle i Varberg!

    SvaraRadera