lördag 7 december 2019

Lucka 7 i feel good-julkalendern: Blå, blå höstvågor

,,

Den här boken läste jag tidigare i höst, men bra feel good funkar både i oktober och i december.  Det här är andra delen om journalisten Cilla Storm och skärgårdsön Bullholmen.

Cilla har fått nytt jobb som kriminalreporter och får i uppdrag att ta reda på vad som egentligen hände Laila Damm, ett societetslejon som försvann spårlöst i slutet av 80-talet. Cilla upptäcker att en släkting till Laila bor på Bullholmen och hon åker dit för att försöka få sig en pratstund. Samtidigt åker den berömda skådespelaren Ella Svensson till Nordirland för att ta hand om sina föräldrars dödsbo, men hittar något som gör att hon åker raka vägen till Bullholmen där hon och Cilla möts och en rad olyckliga familjehemligheter avslöjas och ger svar på frågor.

Christoffer Holst lyckas kombinera feel good- och kriminalgenren på samma gång och han gör det bra! Här finns spänning, relationer och kärlek. Blå, blå höstvågor är en trevlig bekantskap och det känns fint att veta att det är flera om Cilla Storm böcker planerade.

Blå, blå höstvågor
Författare: Christoffer Holst
Förlag: Loveread by Forum  (2019)
ISBN: 9789188801258
Finns t.ex. hos BokusAdlibris eller i din lokala bokhandel.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar