fredag 6 december 2019

Lucka 6 i feel good-julkalendern: Kärlekens lagarDet här är den tredje boken jag läser av Sarah Title och precis som de andra två handlar Kärlekens lagar om kärlek på bibliotek - den här gången ett bibliotek på en stor advokatbyrå.

Huvudpersonen heter Becky och hon tyckte inte att hon gjorde fel när hon efter att blivit dumpad av sin pojkvän sökte lite närhet och hade ett one night stand med en attraktiv främling hon träffade på en bar. Hon var dock inte intresserad av en ny relation och smet hem i god tid innan han vaknade. Hon är säker på att hon aldrig kommer att träffa honom igen. Men nästa dag står han vid hennes skrivbord på biblioteket och presenterar sig som Foster - den nye advokaten på byrån.

Både Becky och Foster är medvetna om att attraktionen dem emellan kanske inte bara var en engångsgrej, men de är inte alls varandras typer och nu är de i första hand kollegor. Foster är dessutom bara tillfälligt anlitad på byrån för ett stort fall, sedan planerar han att så fort som möjligt återvända till sin karriär som toppadvokat i New York.

Ja, ni förstår att det blir förvecklingar och missförstånd av olika slag, men det lyckliga slutet är oundvikligt och vägen dit är riktigt trivsam läsning.


Kärlekens lagar
Författare: Sarah Title
Förlag: Lovereads by Forum (2019)
ISBN: 9789188801432
Du hittar den t.ex. hos BokusAdlibris eller i din lokala bokhandel.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar