söndag 2 oktober 2022

Månadssammanfattning september 2022

Det märks att det är höst för det smyger sig in allt fler deckare i läshögen, men också lite annat smått och gott.


Boken Passera av Nella Larsen läste jag för bokcirkeln tillsammans med @kollektivetbokcirkel och det var intressant läsning.


Ön av Ragnar Jónasson var den isländska bok jag valde till månadens temaland hos #kaffeochkulturvärlden


Flera av böckerna var inför eller efter bokmässan-läsning och sötaste boken på länge var Tilly och bokvandrarna av Anna James.

Läste du något bra i september?

1 kommentar:

  1. Hej, jag heter NIRA SHALOM, jag är här för att sprida dessa goda nyheter till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag höll på att bli galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag om mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och även hur jag behövde få ett jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärtas önskan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort, under de kommande 2 dagarna ringde min kärlek mig i telefon och sa förlåt för att jag levde innan nu och även under nästa vecka efter att min kärlek ringde mig till vädja om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag där jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, kontakta Baba Wale på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Tack mig senare

    SvaraRadera