torsdag 11 oktober 2012

Lite nytt till bokhyllan

Det finns de som påstår att jag inte behöver fler böcker. Det kan vara så att det är rätt. Trots detta händer det ändå att det plötsligt dyker upp nytt i samlingen. Jag vet inte hur det går till ;)

Dessa landade i min brevlåda idag:


5 kommentarer:

  1. Åh, Bläckhjärta. Jag blev lite osäker på den boken när jag såg att AdLibris kategoriserat den till 9-12 år. Är det verkligen en barnbok? Det lät inte så när jag läste om den.

    SvaraRadera
  2. De är rejält tjocka. Vet ju inte så mycket om nivån på språket, men hade nog tippat mer ungdomsbok än barnbok.

    SvaraRadera
  3. Kul att jag kunde komma med några bra tips från en ex.-Västmanlänning till en annan, inte Lindesberg dock men ifrån V-ås dit mina föräldrar flyttade när jag var 5 år o så bodde jag där tills jag tog studenten o så flyttade jag tillbaks till Sthlm. Jag hoppas att du trivs i Skåne lika bra som jag gör här i huvudstaden.

    Hur är det behöver du fler böcker? För inte kan man få för många?! Vill bara tipsa om min boktävl. där du kan vara med i utlottningen av 3 st nyutgivna böcker som du kanske inte har. Men du får skynda dig för sista dagen är t.o.m i morgon.

    Kramis från Pockethexan som vill välkomna dig till mig, för då kan vi höras igen, för nu lägger jag till mig som din följare!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan!
      Trevligt med en ny följare och en Västmanländska ;)

      Jag är bara född i Lindesberg, men uppvuxen i Surahammar/Västerås. Nu väl rotad i Skåne. Självklart vill jag tävla - tittar in hos dig på en gång! :)

      Radera