tisdag 18 november 2014

Läs ett år: September

Jag är hemskt ledsen att jag inte har lyckats hålla igång denna utmaning nu under hösten, men jag ska försöka rycka upp  mig så här på slutspurten - jag vet ju att flera av er fortfarande läser böckerna i utmaningen!Under september utmanade Violens boksida sig själv och satsade på en mangabok - Sayonara September av Åsa Ekström. Lite svårt att skilja karaktärerna åt, men ett imponerande hantverk blev omdömet.

Kattugglan läste boken September Girls av Bennett Madison. En bok som hon i första hand valde för det vackra omslaget, och det var tyvärr också det bästa med boken ;)

Både Annas bokbord och jag valde boken September av Kristoffer Leandoer (med ganska olika omslag). Anna berörs av bokens vackra språk och ger boken en 3:a. Själv blev jag oerhört drabbad och kommer att ha den här boken bland mina "topp tio" i år.

Jag hittar ingen septemberinlägg från Havsdjupens sal, men hojta till här om jag missat!

September betydde också kvartalsskifte och då skulle det ha varit en utlottning. Den får vi också ta så här i efterskott. En snabb vända i slumpgeneratorn säger att det är Kattugglan som får ett litet presentkort på en webb-bokhandel. Grattis - hör av dig till mig med din e-postadress!

Återkommer med oktobersammanfattningen!

5 kommentarer:

 1. Detta har nog faktiskt blivit min favoritutmaning i år :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt! Små tillskott i bokkassan är aldrig fel=D min mailadress är therese.bjorkman [at] live.se
  Håller med om att det är en kul utmaning. Alla böcker har kanske inte direkt varit så värst bra men jag har verkligen utmanat mig med nya genre och stilar. Ett stort plusspoäng!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du tycker det! Det är nog ibland nyttigt att röra sig utanför sin bekvämlighetszon. Ditt presentkort kommer snart.

   Radera
  2. Har presentkortet kommit fram?

   Radera