söndag 27 september 2015

Skulle jag inte blogga från bokmässan?

Ähum, jo - det hade jag ju tänkt! Jag har till och med släpat datorn fram och tillbaka till Göteborg.
Men på fredagen var jag på rasande trevlig middag med en hel drös bokbloggare. Det var vin och det var mat - galet mycket och god mat, så när jag kom tillbaka till hotellet var jag för trött och för mätt för att blogga.

På lördagen var det tidig start för att vara med på frukostbokcirkel om Cilla Naumanns bok "Bära barnet hem" och på det en heldag på mässan inklusive roligt Fantasymingel hos Kulturkollo och bloggmingel hos Historiska Media. På kvällen gick jag på bio och åt en massa godis, så när jag kom tillbaka till hotellet var jag för trött och för mätt för att blogga.

Idag var seminarierna gratis och jag hann lyssna på både Mhairie McFairline, Håkan Nesser och Mark Levengood tillsammans med Ilon Wikland innan jag tog tåget söderut igen. Perfekt tillfälle att blogga på tåget! Tog bara en fika först. Och sedan somnade jag visst. Jag antar att jag var för trött och för mätt för att blogga ;)

Nu är jag snart hemma, så nu nöjer jag mig med att titta ut i det fina septemberlandskapet som susar förbi utanför tågfönstret ...

2 kommentarer: