lördag 4 juni 2022

Just nu i juni 2022

Första lördagen i månaden betyder ett "just nu"-inlägg . Det är dags att kolla det kulturella nuläget med en liten enkät. Du hittar svar på frågorna också hos Och dagarna gårEnligt O och Fiktiviteter. Svara gärna själv också!

Just nu läser jag Fallvind av Maria Adolfsson som äntligen kommit som e-bok på Storytel. Doggerland-serien är verkligen en favorit. Jag varvar den med läsning i The Song of Achilles av Madeleine Miller. Den är väldigt bra, men lite för avancerad läsning för mig just nu.

Just nu tittar jag inte på någon särskild serie. Någon som har ett bra tips?

Just nu lyssnar jag på dottern som småsjunger medan hon fixar ute i köket. Hon ska ha ett litet förskottsfirande av sin födelsedag för några vänner imorgon och hon bakar tårta.

Just nu längtar jag efter slutet av nästa vecka. Det är väldigt många saker som ska fixas och falla på plats nästa veckan och det känns stressigt och jobbigt på många sätt. Jag försöker visualisera lättnaden när den är över. Vi kommer då också passa på att ta en liten minisemester för att fira att barnen får sommarlov. Riktig semester blir det dock först lite senare i sommar.

4 kommentarer:

 1. Ett serietips: Shetland. Ny säsong på SVT Play (fem av sex avsnitt ligger ute så det är lagom att börja nu). Kan ses utan att man har sett tidigare säsonger.

  SvaraRadera
 2. Tänk att det alltid är så himla stressigt i den vackraste av tider. Snart lugnar det ner sig! Jag efterlyser också serier - ser att jspr påminner om Shetland. Den ska jag se!

  SvaraRadera
 3. I min dotters namn, spännande kriminaldrama 2021 i svtPlay är riktigt bra

  SvaraRadera
 4. Orkar inte heller läsa riktigt och har efter inrådan från yngste sonen börjat se The Good Doctor. Verkar lovande. Inser också att jag borde ge Doggerland en ny chans.

  SvaraRadera