onsdag 13 januari 2016

Kanske är det allt du behöver veta

Den här boken läste jag ju för evigheter sedan känns det som, men den har tyst och stillat väntat på sin tur i botten på högen med obloggade böcker.

Ryktet om Kanske är det allt du behöver veta av E. Lockhart gick som en tidvåg genom bokbloggsvärlden och den blev höjd till skyarna.

Det är en sådan där bok där man egentligen inte vill berätta alltför mycket om vad den handlar om och absolut inte hur den slutar, för det förtar hela läsningen.

Förlaget presenterar den så här:
"Sjuttonåriga Cadence Sinclair Eastmans berättelse tar sin början före den femtonde sommaren. Somrarna tillbringar den förmögna familjen Sinclair på sin privatägda ö utanför kusten vid Massachusetts. Cadence älskar tillvaron på ön och framförallt älskar hon Lögnarna, som familjen kallar den sammansvetsade kvartetten bestående av Cadence, hennes kusiner Johnny och Mirren och Gat. Gat, Cadences stora kärlek. Den femtonde sommaren händer något. Något som hon absolut inte kan minnas och som ingen vill berätta för henne. Händelsen gör sig dock ständigt påmind i form av en fruktansvärt smärtsam, kronisk huvudvärk som hon måste medicineras för. Men vad var det egentligen som hände?
Läs den. Och om någon frågar hur den slutar, LJUG."

Men man kan ju berätta att den är väldigt bra och läsvärd. För det håller jag med om att den är!

Kanske är det allt du behöver veta
Författare: E Lockhart
Förlag: Lavender Lit (2014)
ISBN: 9789187879012
Finns t.ex. hos Bokus eller Adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar