torsdag 23 augusti 2012

Nordisk läsutmaning: på upploppet

Hur går det för er med månadens norska bok? Några av er är redan klara har jag sett. Själv har jag precis börjat på Unni Lindells Mörkermannen.

Nu går ju den nordiska läsutmaningen in på upploppet med en knapp månad kvar till bokmässa. Heja!

8 kommentarer:

 1. Jag har ju läst min norska. (: Det första som prickades av den här månaden. Men jag vet i hundan vad sista boken ska få bli sedan ... Hm. Tips på författare mottages tacksamt inför nästa månad!

  SvaraRadera
 2. Jag har läst ut månadens norska (En dåre fri av Beate Grimsrud) och inlägget kommer som vanligt den sista i månaden :)

  Nästa bok har jag inte riktigt bestämt mig för. Jag velar lite om jag ska ta en bok jag redan har hemma eller låna en :) De jag väljer bland är Jussi Adler-Olsen, Steffen Jacobsen och Gretelise Holm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gretelise Holm har jag hör mycket bra om.

   Radera
 3. Jag läste ut Anger av Roy Jacobsen igår. Hade tänkt läsa flera norska men vi får se om det blir någon mer. Nästa månad blir det Svinehunde av Lotte o Sören Hammer. På danska. Får se om jag ror i land det... Annars skulle jag läsa Gröndahl.

  SvaraRadera
 4. Jag kommer att läsa Det av Inger Christensen. Har just köpt boken och inser att de kommer att ta tid att läsa, inget som blir klart innan 1 oktober kan jag säga. Så jag skriver om den så du kan länka och så läser jag den eftersom. Ok?

  http://violensboksida.bloggplatsen.se/2012/09/24/8698034-det-av-inger-christensen-sista-bok-i-nordisk-lasutmaning/

  Tack för allt jobb med den här utmaningen, det har varit intressant så in i nordens. (!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir bra.
   Tack själv - det har varit väldigt roligt.

   Radera