lördag 1 juni 2024

Just nu i juni 2024

Första lördagen varje månad är det dags för ett "Just nu"-inlägg. Ni hittar frågorna på Kulturkollo och alla är välkomna att vara med på egen blogg, i sociala medier eller i kommentarsfältet på kollo-bloggen.

Just nu läser jag: Skymning 41 av Kjell Westö som jag fick hjälp att köpa signerad på bokmässan i höstas när jag blev sjuk och inte kom dit själv. Jag var så pepp på att läsa den, men så blev den ändå liggande ända tills nu konstigt nog.

Just nu tittar jag: på Eric med Benedict Cumberbatch i huvudrollen som en nersupen dockmakare som letar efter sin försvunne son i ett smutsigt New York på 80-talet. Inte så muntert, men bra. Vi har också börjat se serien Dead Boy Detectives som familjeserie.


Just nu lyssnar jag: på så lite som möjligt. Jag gjorde ett försök nyligen att lyssna på en bok till min bokcirkel för jag hittade den inte i något annat format, men konstaterade än en gång att ljudbok inte är min grej.

Just nu njuter jag: tyvärr inte så mycket. Det är överlag mest stressigt och jobbigt just nu. På arbetet i synnerhet, men även i livet i allmänhet.

Just nu längtar jag: till att allt stök tar slut, till att träffa fina vänner och till semestern.

4 kommentarer:

 1. Eric var en serie jag inte kände till, ska kolla upp den. Hoppas att det snart lättar i livet för dig!

  SvaraRadera
 2. Eric blev jag lite nyfiken på när jag fick något nyhetsbrev i veckan. Benedict Cumberbatch är ju alltid kul att se.

  SvaraRadera
 3. Vi får stötta varandra när vi ses! Eric är jag också nyfiken på, liksom Skymning 41 som jag tänkt läsa sedan den var ny.

  SvaraRadera
 4. Hoppas stressen släpper snart! Jag gillar Cumberbatch.

  SvaraRadera