lördag 4 december 2021

Just nu i decemberFörsta helgen i månaden och sista månaden på året. Dags att kolla det kulturella nuläget med en liten enkät. Du hittar svar på frågorna också hos Och dagarna går,  Enligt O och Fiktiviteter. Svara gärna själv också!

Just nu läser jag Fripassagerare av Christina Wahldén - en ungdomsroman i steampunkstil. Jag är också precis i slutet av Vinnarna av Fredrik Backman.

Just nu tittar jag på The Good Doctor på Netflix. Har inte sett sjukhusserier sedan Greys Anatomy var som mest poppis tror jag, men nu är jag fast.

Just nu lyssnar jag inte på något särskilt som jag väljer aktivt, men det går ju inte att undvika att höra julmusik just nu.

Just nu längtar jag efter lite julledigt och det är jag säkert inte ensam om. Jag hoppas på att hinna gå på bio med familjen, kanske kolla någon bra serie med min man och att få mycket lästid.

6 kommentarer:

 1. Jag har faktiskt börjat lyssna på julmusik. Mest för att den ger mig en ledighetskänsla.

  SvaraRadera
 2. Ja men ja, hur kunde jag glömma julmusiken när jag svarade på enkäten! Frpassageraren läste jag för några år sedan men den tilltalade mig inte riktigt tyvärr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte hunnit så långt ännu, men känner mig inte helt såld.

   Radera
 3. The Good doctor har jag tänt se, den ser ena sonen och gillar. Gör mitt bästa för att undvika julmusik. Inte min grej.

  SvaraRadera