lördag 3 december 2022

Just nu i december

Första lördagen i månaden innebär en "just nu"-enkät här på bloggen. Den är ett arv från forna Kulturkollo och alla som vill är välkomna att svara på frågorna på sin blogg eller Instagramkonto. Du hittar svar på frågorna också hos mina fd. Kulturkollo-kollegor Och dagarna går, Fiktiviteter och Enligt O.

Just nu läser jag småtrevliga och lättsamma böcker för det verkar vara allt mitt huvud klarar av just nu. Men det passar ju bra när det både är dags för julläsning och min Feelgood-julkalender. Jag avslutade Bokdrömmar i juletid av Ann-Charlotte Persson precis och ska till att välja en ny bok.

Just nu tittar jag den strålande bra serien Wednesday på Netflix. Hela familjen tokgillar.

Just nu lyssnar jag på lite julmusik. Har inte tröttnat än, men det är ju tidigt i december ;)

Just nu längtar jag efter att träffa min fina danska vän Mille på torsdag i Köpenhamn. Vi lärde känna varandra när vi pluggade i England och har länge haft som tradition att ses en dag innan jul och "julshoppa" - men vi brukar mest prata och fika. Vi har haft uppehåll nu i tre år, pga pandemi och livet, men nästa vecka ska vi ses igen!

8 kommentarer:

 1. Har också behov av feelgood och julmusik! Wednesday måste jag spana in.

  SvaraRadera
 2. Aha, Wednesday är en Netflixserie. Jag har sett en massa barn poppa upp i flödet men hänger inte med. Har inte ens Netflix. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd. Du får bjuda in dig för maraton-tittning hos någon som har :)

   Radera
 3. Vad härligt det låter att åka till Köpenhamn!

  SvaraRadera
 4. Köpenhamn är ju trevligt. Känns som att det var evigheter sedan jag var där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, för mig var det verkligen evigheter sedan. Det var supermysigt.

   Radera