torsdag 1 december 2022

Lucka 1 i feelgood-julkalendern: Book Lovers

Första luckan ut i årets julkalender är en riktig myskaramell. Book Lovers av Emily Henry är en bok om böcker och bokälskare och det är ju en synnerligen bra kombination.
 
Huvudpersonen är Nora, en litterär agent med en hektisk karriär i New York där hon gör allt för sina klienter. När hennes syster Libby ber henne följa med på en systersemester kan hon inte säga nej, men det är lite motvilligt som hon följer med till den stillsamma småstaden Sunshine Falls.
Libbys plan att tussa ihop Nora med någon snygg skogshuggartyp verkar inte fungera, men hon verkar också ha planer för egen del som hon smusslar med iför sin syster.
I den lilla staden springer Nora oväntat på förläggaren Charlie som hon är bekant med från New Yorks litterära värld, men som hon inte har kommit så bra överens med och därför inte är så intresserad av att lära känna bättre. Det verkar dock svårt för dem att inte råka på varandra gång på gång och Nora börjar ana att det finns något som intresserar henne bakom Charlies bistra yta.

En förvisso ganska förutsägbar historia, men charmig och mysig läsning som man blir glad av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar