lördag 5 december 2020

Just nu i december


Kulturkollotraditionen att skriva att "just nu"- inlägg den första lördagen i månaden tyckte vi var värd att bevara så den dyker upp på flera bloggar idag t.ex. hos Enligt O, Fiktiviteter, Och dagarna gårCarolina läser och Litteraturkvalster & småtankar. Häng gärna på du också på din blogg eller på Instagram.

Just nu läser jag mysiga julromaner. Avslutade just Jul på menyn av Debbie Johnson och började på Jul i krinolin av Amanda Hellberg. Perfekt avkoppling för en trött och stressad hjärna.

Just nu tittar jag på säsong 2 av Virgin River och säsong 4 av The Crown (båda på Netflix). Och så slinker det ner en och annan julfilm också.

Just nu lyssnar jag på så lite som möjligt. För tillfället orkar jag med väldigt lite "kringljud",speciellt många olika samtidigt som det ju kan bli i en familj. Mina stackars barn får ofta stänga av musik, sänka ljudet på filen eller ta på hörlurar när de spelar spel för att mamman ska få lugn och ro.

Just nu längtar jag efter mina föräldrar och syskon. Vi ses ju inte varje jul, men de jular jag inte åker hem brukar vi försöka ses någon gång under hösten och så har det ju inte blivit i år ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar